5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya tamam ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Strüktürda yangın çıkması halinde yalın ve tütün yangın kapısı sayesinde özelliklerine bandajlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Belirtilen bu mevsim dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını anlatım etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli başlamak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an dahi dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Kanun ve yönetmeliklere için düzenlenen yangınla mücadele adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme emeklemlerinizi emanet ve mal kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle kapılar ziyan görmez.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açılıp - kapanma işlemlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu pozisyon yoklama edilmelidir. 

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik için tercih edilir.

Özellikle içli ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden Yangın Kapısı Fiyatları üretilmiş olması gerekir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve amelî fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page